Rørinspeksjon

Vi kan avdekke slitasje og eventuelle feil og skader på røret ved en rørinspeksjon. Kamerainspeksjon i rør ser etter blokkeringer, skader eller andre ting som gjør at vannet ikke renner gjennom.

Les mer

Graving

Vi utfører gravetjenester og grunnarbeid med sprenging, transport, fjerning av masse, tilføring av masser og planering. Vi graver ut tomter, kjellere, grøfter, drenerer og setter opp støttemurer. Vi tar på oss både store og små oppdrag.

Les mer

Kjerneboring

Om du har behov for å komme gjennom hardere metaller som betong eller vegger laget av sten eller armering, brukes kjerneboring for å etablere hull til gjennomføring av rør eller kabler i forbindelse med etablering av nye oppvarmingssystemer, eller til ventilasjon.

Les mer

Kloakkspyling

Vi utfører alt innen suge og spylebil tjenester. Høytrykksspyling er det beste alternativet når du skal åpne tett rør og avløp. Vi kan spyle opp de fleste typer tette avløp og rør med moderne spylebiler, uten å forårsake skade på rørene

Les mer

Vanntining/ Kloakktining

Vi utfører høytrykksspyling med varmt vann. Varmtvannsspyling er en mer skånsom arbeidsmetode enn den konvensjonelle høytrykksspylingen med kaldt vann. Varmt vann løser opp fett og kloakk mye lettere enn kaldt vann.

Les mer

Muring

Vi har dyktige og erfarne murere og kan tilby et bra utvalg av murertjenester. Vi murer store og små murer, trapper, forblender vegger, pussreparasjoner, reparasjon av trapper, skiferlegging, baderom, rehabilitering m.m.

Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *